Невидими слухови апарати: 3 от най -добрите

Невидими слухови апарати: 3 от най -добрите

Включваме продукти, които смятаме, че са полезни за нашите читатели. Ако купувате връзки на тази страница, може да спечелим малка комисионна. Ето нашия процес.

Слуховите апарати се предлагат в различни различни форми и размери. За тези, които биха искали дискретен стил, невидим слухов апарат може да бъде подходящ вариант.

Тази статия обяснява какви са невидимите слухови апарати и преглежда три от най -добрите невидими продукти за слухов апарат.

Какво е невидим слухов апарат?

Слуховият апарат е електронно устройство, което се вписва зад или вътре в ухото. Той помага да се усили звуците, така че човек със загуба на слуха да ги чуе по -ясно.

Слухов апарат се състои от три части:

Микрофонът открива звука и изпраща електрически сигнали към The усилвател. След това усилвателят взема тези сигнали и ги изпраща на високоговорителя.

Невидимите слухови апарати са малки и дискретни и обикновено седят дълбоко в ушния канал, вместо зад ухото. Повечето модели са подходящи само за тези с лека до умерена загуба на слуха поради размера си. В някои prostamin forte мнения случаи ушите канал на човек може да не е правилната форма за настаняване на тези невидими устройства.

Най-често срещаните стилове на невидимите слухови апарати са:

 • Невидими вход -canal (IIC)
 • напълно в Канал (CIC)
 • В канал (ITC)

Хората отговарят на IIC устройства Дълбоко в ушния канал и ги премахнете, като издърпате малка струна.

CIC и ITC моделите са подобни, но не седят толкова дълбоко в ушния канал.

Научете повече за различните видове на слуховите апарати тук.

Какво да търсите в невидим слухов апарат

Човек може да пожелае да разгледа бюджета си, преди да закупи невидим модел на слухов апарат. Като цяло, невидимите слухови апарати не са по -скъпи от другите слухови апарати, но някои марки могат да се различават в цената.

Научете повече за разходите за слухови апарати тук.

Функциите също могат да варират между моделите. Например, някои модели на слухов апарат са акумулаторни, докато други използват батерии за еднократна употреба.

поради размера на невидимите слухови апарати, те обикновено използват батерии за еднократна употреба. И поради малкия размер на батерията, хората често трябва да ги променят по -често.

Много марки за слухов апарат вече са съвместими с приложението за смартфони. Това е особено често при невидими слухови апарати, тъй като те са твърде малки или твърде дълбоки в ухото, за да позволят на човек да натисне бутони на устройството. Приложенията обикновено позволяват на хората да контролират настройките и силата на звука, използвайки Bluetooth свързаност.

Човек също трябва да вземе предвид факта, че натрупването на Earwax може да бъде проблем с невидимите слухови апарати. Тези устройства могат да изтласкат восък по -дълбоко в ушния канал или да причинят натрупване на ушен восък вътре в слуховия апарат.

Малкият размер на тези устройства може също да доведе до усложнения за тези с намалена сръчност.

Списък на продуктите

По -долу е списък на някои примери за невидими слухови апарати от водещи марки за слухови грижи.

Моля, обърнете внимание, писателят не е тествал тези продукти. Цялата информация е базирана на научни изследвания.

Starkey Picasso

Моделът на Picasso от Starkey е достъпен в следните стилове:

Компанията по поръчка прави Picasso към Поставете ухото на човек, като слуховият апарат почива дълбоко в ушния канал. Предлага се в шест различни цвята на кожата.

Устройството използва батерии за еднократна употреба, с типа в зависимост от модела, който човек избира.

Потребителите могат също да предават телевизия, телефонни обаждания и музика директно към техните слухови апарати, използвайки Bluetooth технология. Съществува и персонализирана функция за облекчаване на тинитуса.

Освен това Starkey предлага 30-дневно безрисково изпитание и помощ при финансирането. Те също така разполагат с безгрижна гаранция, която е активна толкова дълго, колкото слуховите апарати на човек са в подходящо работно състояние. Тази гаранция обхваща щети, отказ и загуба.

Научете повече за слуховите апарати Starkey тук.

Магазин сега

SIGNAI Silk x

Signia Silk X е a CIC модел се предлага в два цвята. Левите и десните черупки са различни цветове, така че човек знае кой слухов апарат върви в кое ухо.

Silk X разполага с силиконови ръкави, които щракват върху слуховите устройства, за да помогнат за комфорта. Тези ръкави също помагат да се осигури прилепнало приспособяване.

Те се предлагат в четири размера, което означава, че човек няма нужда да поръчва персонализирани слухови апарати, за да пасне на формата на ухото си. Това спестява време и усилия, но прилягането може да е по -добре с персонализирана форма.

хората също могат да контролират устройството с приложението за смартфон SIGNAIA. Ако дадено лице няма смартфон, той може да използва аксесоара на Minipocket на Signia, който може дистанционно да контролира слуховите апарати.

Signia Silk X използва батерия за еднократна употреба с размер 10, която човек трябва да сменя на всеки 3– 5 дни, средно.

Научете повече за SIGNIA тук.

Магазин сега

eargo neo

eargo осигурява слухови апарати без рецепта, което означава, че човек не е необходимо да виждате лекар или да получите рецепта за закупуването им.

Този модел се вписва директно в ухото и разполага с отворен дизайн с „Flexi Palms“. Тези Flexi Palms позволяват на естествените, ниски честоти да преминат в тъпанчето, както и позволяват на въздуха да влезе в самото ухо.

Eargo Neo също използва акумулаторни батерии, като случаят с устройствата действат като зарядно. Eargo твърди, че батерията може да издържи до седмица с едно зареждане.

Този модел има четири звукови профила, които човек може да докосне ухото си, за да превключва между тях.

The Eargo Neo се предлага с 45-дневна политика за връщане и 1-годишна гаранция.

Научете повече за Eargo тук.

Магазин сега

СПИН и съображения за здраве

Националният институт за глухота и други комуникационни разстройства (NIDCD) казва, че само 1 на 5 души, които биха могли да се възползват от използването на слухов апарат, всъщност използват такъв.

Изследванията показват, че слуховите апарати са полезни, особено в тези в тези С лека до умерена загуба на слуха.

Администрацията по храните и лекарствата (FDA) казва, че някои ползи от слуховите апарати включват:

 • Да можеш да чуеш телефонни обаждания, Музиката и телевизията по -ясно
 • Комуникация с други по -лесно
 • Подобрения в способността за комуникация в шумни среди

Въпреки това, организацията добавя добавя че слуховите апарати не възстановяват нормалния HEA пръстен и се изисква период на корекция.

FDA препоръчва на човек да посети медицински специалист, ако има някой от следните симптоми:

 • Видими деформации на ухото в резултат на An нараняване или след раждането
 • Течност, гной или кръв, идващи от ухото
 • Внезапно, бързо се влошават или колебаят загубата на слуха
 • Голяма разлика в слуховата способност между ушите
 • Натрупване на ушен восък или усещане, че нещо е в канала
 • Болка или дискомфорт
 • звънене в ушите

Алтернативи

Има алтернативи на дискретни стилове на слухови апарати, които се вписват в ухото, включително зад-зад-ухо или приемник-канални устройства.

Те са леко по -голям и закачен на гърба на ухото. Те могат да отговарят на тези със тежка загуба на слуха и често имат повече характеристики.

за тези, които имат загуба на слуха в едно ухо, контралатерално маршрутизиране на сигнал (CRO) или двустранни микрофони с контралатерално маршрутизиране на Слуховите апарати за сигнал (Bicros) могат да бъдат алтернатива.

С CRO и Bicros слухови апарати, човек носи слухов апарат и в двете уши. Звуковите трансфери от ухото, които се влияят от загубата на слуха на доброто ухо.

Cros система е подходяща за хора, които нямат слуха в едното ухо и достатъчен слух в другото ухо. Bicros може да е подходящ за хора, които нямат слуха в едното ухо и умерена загуба на слуха в другия.

Тези слухови апарати могат да бъдат безжични или да се предлагат с тел, който човек носи около гърба на врата си.

За тези с тежка загуба на слуха слуховите апарати, които човек носи на тялото си, може да бъде опция. Те са по -мощни и използват малка кутия, свързана с слушалки. Кутията е достатъчно малка, за да се постави вътре в джоб или клип на дрехите.

Резюме

Много дискретни и невидими слухови апарати са достъпни на пазара на Съединените щати и най -водещите слухови грижи Марките запасяват невидими стилове.

Някои от тези слухови апарати позволяват на хората да ги контролират с приложение за смартфони, дистанционно управление или като използват самото устройство.

Въпреки това, тези невидими слухови апарати са най -подходящи за тези с лека до умерена загуба на слуха и често има по-малко функции от по-големите модели. Те също могат да се нуждаят от таксуване често.

Човек също трябва да вземе предвид гаранцията и пробните периоди на марката за слухов апарат, за която мислят за покупка.

Медицински новини днес има строги насоки за снабдяване и черпят само от Рецензирани проучвания, академични изследователски институции и медицински списания и асоциации. Избягваме да използваме висши референции. Ние свързваме първични източници – включително проучвания, научни справки и статистика – във всяка статия, както и ги изброяваме в раздела за ресурси в долната част на нашите статии. Можете да научите повече за това как гарантираме, че съдържанието ни е точно и актуално, като прочетете нашата редакторска политика.

Contents